Рибарска чизма TARA


4248  денари 

Рибарска чизма TARA

Внатрешно обложена со неопрен
Боја зелена

ПОРАЧАЈ

Висока чизма BALKAN HUNTER

2018 денари 

Висока чизма BALKAN HUNTER

Внатрешно обложена со црно памучно трико
Боја зелена

ПОРАЧАЈ

Висока чизма HIGHLANDER


3186 денари 

Висока чизма HIGHLANDER

Материјал неопрен
Боја зелена

ПОРАЧАЈ

Висока гумена чизма


1010 денари 

Висока гумена чизма

Внатрешно обложена со 100% памук
Боја црна

ПОРАЧАЈ

Висока гумена чизма бела

1460 денари 

Висока гумена чизма

Внатрешно обложена со 100% памук

Бела боја

ПОРАЧАЈ

Висока чизма alaska

2124 денари 

Висока чизма Alaska

Внатрешно обложена со чоја

Боја зелена

ПОРАЧАЈ

Висока чизма ELITE

2395 денари 

Висока чизма ELITE

Внатрешно обложена со црно синтетичко трико
Боја Зелена

Порачај

Висока чизма Hunter Plus

2010 денари 

Висока чизма Hunter Plus

Внатрешно обложена со крзно

Боја кафена

ПОРАЧАЈ

Висока чизма ONE


1888 денари 

Висока чизма ONE

Внатрешно обложена со 100% памук

Боја зелена

ПОРАЧАЈ

Земјоделски гумени опинци женски

378 денари 

Земјоделски гумени опинци женски

Земјоделски гумен опинок без ремче женски


ПОРАЧАЈ

Земјоделски гумени опинци машки

378 денари 

Земјоделски гумени опинци машки

Земјоделски гумени опинци со ремче
Постава 100% памук
Боја црна

ПОРАЧАЈ

Ниска гумена чизма црна


944 денари 

Ниска гумена чизма

100% памук

Боја црна

ПОРАЧАЈ

Ниска ловечка чизма Balkan Hunter S

1950 денари 

Ниска ловечка чизма Balkan Hunter S

Внатрешно обложена со крзно

Боја зелена

ПОРАЧАЈ

Ниска ловечка чизма Balkan Hunter S

1840 денари 

Ниска ловечка чизма Balkan Hunter S

Внатрешно обложена со црно памучно трико.
Боја зелена

ПОРАЧАЈ


Ниска ловечка чизма Winter IVO чорапа

2480 денари 

Ниска ловечка чизма Winter IVO чорапа

Внатрешно обложена со 100% памук

Боја кафена и црна

ПОРАЧАЈ

Рибарска чизма TARA

4248 денари 

Рибарска чизма TARA

Внатрешно обложена со неопрен

Боја зелена

ПОРАЧАЈ